onze ambassadeurs

Jeroen Krabbé
Jeroen Krabbé is een Nederlands acteur, filmregisseur en schilder. Jeroen Krabbé stamt uit een artistieke familie: zowel zijn vader, als zijn schoonvader en zijn middelste zoon zijn bekende schilders. Zijn moeder is schrijfster en vertaalster van filmteksten. Jeroen Krabbé speelt belangrijke rollen in twee grote films van Paul Verhoeven: Soldaat van Oranje en De Vierde Man en september 2005 presenteert hij voor de AVRO de documentaireserie Allemaal Theater. De oudste zoon van Jeroen, Martijn Krabbé, komt in de mediawereld terecht als radio- en televisiepresentator. In 1998 regisseerde Krabbé de film Left Luggage, naar de novelle 2 koffers vol van Carl Friedman, en in 2001 volgde de prestigieuze verfilming van Harry Mulisch' meesterwerk De Ontdekking van de Hemel tot The Discovery of Heaven.
Hubrecht Duijker
Tijdens zijn carrière als reclameadviseur raakte Hubrecht Duijker geboeid door wijn. In het najaar van 1969 schreef hij zijn eerste wijnartikelen. Een jaar later kreeg hij een wekelijkse wijnrubriek in Het Parool, op de Roos-pagina, en in 1971 begon hij te schrijven voor Het Financieele Dagblad, tegenwoordig FD, waarin hij nog steeds publiceert, elke vrijdag/zaterdag in de kleurbijlage Persoonlijk. Verder is Hubrecht Duijker jaren actief geweest op televisie. Eerst als samensteller en scenarist van een reeks AVRO-programma’s waarvoor op locatie werd gefilmd in o.a. heel Frankrijk, heel Spanje, Oostenrijk, Bulgarije, Roemenië, Hongarije, Zuid-Afrika, Chili, Australië en Nieuw-Zeeland. Daarna heeft hij zes jaar wekelijks over wijn mogen praten in Koken met sterren, waarin eerst Jon Sistermans en later Cas Spijkers met min of meer bekende gasten kookten. Behalve wijnliefhebber is hij kunstliefhebber, zo heeft hij een virtuele galerie gecreëerd waar werken gratis worden geëxposeerd van kunstenaars die hij bewondert.
Suzanne Coetzee
Na haar studie wijnbouw en oenologie aan de universiteit van Stellenbosch begon Suzanne Coetzee haar carrière bij Boekenhoutskloof, een wijnbedrijf dat zich richt op de productie van Rhône-stijl Shiraz uit de regio Paarl. Na een periode in het wijnonderwijs is zij thans werkzaam bij Boland Kelder in Paarl. Hier geeft ze een vervolg aan haar passie voor wijn, mensen, het bedrijfsleven en de dynamiek van het internationale wijndiscours. Momenteel besteedt Suzanne veel tijd aan het analyseren van belangrijke marktontwikkelingen en trends.

Fabian Fagel
Fabian Fagel is als Senior Lecturer Operations Management verbonden aan de International School of Hospitality Management in Den Haag. Fabian Fagel stamt uit één van de bekendste en oudste horecafamilies van Nederland en heeft veel ervaring in de gastvrijheidsindustrie onder andere in de Verenigde Staten en Canada. Naast het horecaonderwijs adviseert hij bedrijven en individuen die direct werkzaam zijn in de gastvrijheidindustrie en aanverwant, op zowel tactisch, functioneel en strategisch niveau. Dit laatste vindt plaats vanuit zijn onlangs opgerichte bedrijf: Fagel Hospitality. Fabian Fagel is als lid van de raad van advies verbonden aan WorldGranny.